Acropolis_Museum_-_Night
Acropolis_Museum_-_Night

Μουσεία

Μουσείο Μπενάκη - 0,8χλμ
Το Μουσείο Μπενάκη θα σας οδηγήσει σε ένα πολιτιστικό ταξίδι σε όλο τον κόσμο και μέσα από τους αιώνες. Φιλοξενώντας μια πληθώρα συλλογών έργων τέχνης από προϊστορικά και αρχαία ελληνικά, βυζαντινά, ισλαμικά, κινέζικα, κοπτικά, προ-κολομβιανά, νεοελληνικά εκθέματα και άλλα σύγχρονα έργα και αρχεία, θεωρείται ένα από τα σπουδαία και πιο περιεκτικά μουσεία τέχνης της Αθήνας .

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης - 0,2χλμ
Στο μουσείο αυτό φιλοξενούνται τρεις μόνιμες συλλογές έργων τέχνης, κυκλαδικής, αρχαίας ελληνικής και κυπριακής. Περιστασιακά, φιλοξενεί και άλλες συλλογές, παρέχοντας στους Αθηναίους και στους τουρίστες την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικούς σύγχρονους καλλιτέχνες και έργα τους από όλο τον κόσμο.

Πολεμικό Μουσείο - 0,5χλμ
Στο Πολεμικό Μουσείο, παρουσιάζονται πολλά αντικείμενα εκθέτοντας την ιστορική κληρονομιά της Ελλάδας προς τιμήν των πεσόντων στη μάχη και με στόχο τη διατήρηση της εθνικής μνήμης και την προώθηση της ιστορικής συνέχειας του Ελληνισμού.

Βυζαντινό & Χριστιανικό Μουσείο - 0,6χλμ
Το επίκεντρο αυτού του μουσείου είναι η βυζαντινή και χριστιανική τέχνη, με δύο μόνιμες εκθέσεις που θα εισάγουν τους επισκέπτες στην πίστη της Ελλάδας ανά τους αιώνες.

Μουσείο Ακροπόλεως - 2,1χλμ
Χτισμένο το 2007, αυτό το υπερσύγχρονο μουσείο φιλοξενεί μια υπέροχη συλλογή έργων τέχνης από αρχαϊκά αγάλματα, ειδώλια και αντικείμενα που σχετίζονται με την ελληνιστική περίοδο και όχι μόνο. Είναι αφιερωμένο στην Ακρόπολη, στον Παρθενώνα της και σε άλλους γύρω ναούς εκθέτοντας περήφανα τους επιζώντες θησαυρούς της αρχαίας ελληνικής κληρονομιάς.

Πληροφορίες Κράτησης
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Επικοινωνία

Newsletter

Copyright © Lion Hotel Apartments, 2020. All Rights Reserved

Powered by Hotel Cube